Lehtori, talotekniikka


 

Vakinainen virkasuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Kampus 5

Työavain: KASKO-03-134-23
Haku Päättyy: 25.05.2023 klo 15:00
Palvelussuhde: 1.8.2023
Työpaikan osoite: Sturenkatu 18-22 / Runokylänkatu 2 (1.9. alk.), 00510

Tule Stadin ammatti- ja aikuisopiston huipputiimiin opettamaan talotekniikan tulevaisuuden tekijöitä! Talotekniikan opetus siirtyy 1.9.2023 uuteen moderniin Myllypuron toimipaikkaan, osoitteeseen Runokylänkatu 2, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä Metropolia AMK:n opettajien ja opiskelijoiden kanssa.

Haemme kokeneiden opettajiemme työyhteisöön uutta talotekniikan perustutkinnon lehtoria kylmäasennuksen osaamisalan päätoimiseen, vakinaiseen virkasuhteeseen.

Helsingin kaupunki haluaa myös palkita sinut, uusi, meillä aloittava talotekniikan kylmäasennuksen lehtori 2000 euron kannustuspalkkiolla! Palkkio maksetaan työntekijälle, joka ei ole aikaisemmin työskennellyt opettajana Stadin AO:ssa tai edellisestä työsuhteesta on kulunut vähintään 2 vuotta. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten työterveydenhuollon, liikuntaa, kulttuuria ja alennuksia!

Lehtorina tehtäviisi kuuluu talotekniikka-alan perustutkinnon opiskelijoiden kylmäasennuksen opetus tieto- ja taitopajoissa sekä työpaikoilla. Lisäksi suunnittelet oppimisen polkuja opettajatiimissä.

Toivomme myös, että jaat osaamistasi innostuen ja innostaen! Olet aktiivinen opiskelutilojen toiminnallisessa kehittämisessä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista otetta työelämän edustajien ja muiden sidosryhmien kanssa tehtävässä yhteistyössä. Olet kiinnostunut opiskelijoiden yksilöllisistä oppimisen tarpeista, ja sinulla on kykyä tukea erilaisia opiskeluvalmiuksia omaavia opiskelijoita osaamistavoitteiden saavuttamisessa. Työotteeltasi olet itsenäinen ja vastuullinen tiimipelaaja, joka kykenee näkemään vahvuudet ja mahdollisuudet opiskelijoissa työelämään suuntaavasti.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja osaamisesi kehittymistä tukevan työn maamme suurimmassa ammattioppilaitoksessa! Tulet saamaan työhösi kollegoiden ja johdon tuen. Sinulla on käytössäsi myös Helsingin kaupungin hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Haastatteluvaiheesta jatkoon päässeet kutsumme mahdollisesti antamaan työ- sekä opetusnäytteet. Työnäyte pitää sisällään alan opetukseen liittyvän työtehtävän.



Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuuden 13 §:n, 13 d §:n sekä 17 §:n säännösten mukaan.

Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita henkilö, joka sitoutuu suorittamaan kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa.

Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan, mikäli tulee valituksi.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisäksi tehtävässä edellytetään vähintään E3 A asentajan pätevyyttä (Tukes). Edellytämme myös, että sinulla on kylmäasennuksen hyvää koulutuksella ja työkokemuksella hankittua ammattitaitoa.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella.

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan mahtavaan joukkoomme!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
koulutuspäällikkö Tarja Taskinen-Okungbowa
[email protected]
050 363 5644

Lisätietoa
https://stadinao.fi/


Helsingin kaupunki
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 11.05.2023


 

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال