Over jou:
Je hebt zin om deel uit te maken van ons vaste team van keukenmedewerkers!
- Als kok sta jij gekend om een plantrekker te zijn
- Je durft ofwel de koude of de warme keuken aan. Indien je zowel de koude, als de warme keuken aan kan, heb jij een troef! ;
- Je bent gemotiveerd en koken is (één van) je passie(s).
- Je neemt kennis mee die je hebt opgedaan via een opleiding op school of uit ervaring;
- Jij werkt graag met verse en seizoensgebonden producten;
- Onze gerechten worden volledig ter plaatse van A tot Z bereidt, waardoor jij betrokken wordt met alle aspecten die komen kijken bij een (h)eerlijke keuken!
Ervaring is een troef, maar attitude en motivatie zijn belangrijker!
Over ons:
Colonie 7 is een bruisende brasserie, maar daar stopt het niet... Na ruim 3 jaar hebben we een gezonde en levendige werkcultuur opgebouwd, waar we iedereen zen kwaliteiten graag naar voren schuiven.
Er luidt " het beste van de Kempen op één plek " slogan doorheen de ganse site, omgeven door een unieke groene omgeving.
Daarbij vindt momenteel de verdere uitbouw plaats. Zo bouwt Colonie 7 aan een totaalconcept met een 40-tal hotelkamers, meerdere meetingrooms en een tweede restaurant.
Jobgerelateerde competenties
- Groenten en fruit wassen en schoonmaken
- Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
- Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
- De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
- De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
- De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
- Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
- Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
- De ingrediënten doseren en mengen
- De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
- De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Persoonsgebonden competenties
- Plannen en organiseren
- Resultaatgerichtheid
- Samenwerken
- Flexibiliteit
- Klantgerichtheid
Aanbod
Ons aanbod:
- Een aantrekkelijke verloning;
- Flexibele uur bespreking zoals 4-dagenweek of 5-dagenweek, deeltijds uurrooster, ...;
- Verschillende groei - en doorgroeimogelijkheden (event - back-office - hotel - brasserie - restaurant);
- Colonie 7 werkt met een witte kassa, dit wil zeggen dat jij bij ons GKS-overuren kan presteren. Dit zijn voordelige overuren;
- Eindejaarspremie;
- ECO-cheques;
- Samen sportief: ontvang een leuke sport outfit bij jouw start!;
- Moderne keuken met lichtinval;
- Jij hebt tijdig gedaan, om 20u30 gaat onze keuken dicht;
- Mogelijkheid tot een fietsleasing of firmawagen;
- Opleiding en coaching;
- Minimum éénmaal per jaar doen wij een leuke uitstap met het team met overnachting. Vorig jaar gingen we zo samen met iedereen naar Breda voor een dag vol toffe team-spellen, en natuurlijk eindigend met een lekker diner en drankje. Daarnaast organiseren we ook doorheen het jaar heel wat toffe activiteiten. Heb jij een idee voor de volgende uitstap?;
- Leuke en groene werkomgeving!;
- Zondagspremie;
- Feestdagen vrij in te zetten doorheen het jaar;
- Vooruit denkend, waardoor jouw inbreng welkom is!
Voor meer informatie of verduidelijking mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons team op het nummer 014 81 12 94 of stuur ons een mailtje naar info@colonie7.be
Dienstverband: Voltijds, Vaste Jobs, Stage
Extralegale voordelen:
- Bedrijfsfeesten
- Bedrijfsopleidingen
- Bedrijfswagen
- Fietsvergoeding
- Openbaar vervoer vergoeding
Rooster:
- Avondwerk
- Flexibel werkrooster
- Weekendbeschikbaarheid
Soorten aanvullende vergoedingen:
- 13e maand
- Overuren uitbetaald
- Vakantiegeld
Ervaring:
- horeca-ervaring: 1 jaar (Aanbevolen)
- Koken: 1 jaar (Aanbevolen)
Werklocatie: Fysiek
.